site stats

Top hoaxy

Web05.03.2024 00:01. BRATISLAVA – Hoaxy sa už šíria skutočne o čomkoľvek. Najnovšie aj o jednom z najrozšírenejších liečiv – paracetamole. Istý druh tohto lieku má totiž obsahovať smrteľný vírus Machupo. Paradoxom je, že ani jeden z nich sa v skutočnosti na Slovensku nevyskytuje – ani liek, ani vírus. viac ». Web29. jún 2024 · KORONAVÍRUS Internetové stránky šíria hoaxy: Nie je pravda, že vakcíny sú neúčinné a nebezpečné Avšak práve hoaxy prispievajú k tomu, že sa ľudia zľaknú a vakcínu odmietajú. Po sociálnych sieťach a e-mailoch sa šíria rýchlosťou blesku a zaručene sa dostanú ku každému.

Najväčšie hoaxy storočia - Plus jeden deň

WebSpektrum Najväčšie hoaxy storočia Ako Microsoft kúpil cirkev Niektorí ľudia si to možno ani neuvedomujú, ale dennodenne sa nájdu v novinách, časopisoch, televízií alebo na internete rôzne klamstvá, novinárske kačice alebo takzvané hoaxy … WebHOAX.SK - internetové hoaxy, podvody a hrozby » HOAX Portál venovaný internetovým podvodom, klamstvám, špekulantom a trikom, ako s vami vybabrať. Online špina, hrozby a fake news pod drobnohľadom Pozor Na Liek Na Srdce - HOAX.SK - internetové hoaxy, podvody a hrozby » … Reťazová Správa O Víruse - HOAX.SK - internetové hoaxy, podvody a hrozby » … Prehlásenie portálu HOAX.sk o spôsobe získavania informácií, narábaní s nimi a o … Pochybný Prípravok Na Bradavice Papistop a Falošní Lekári Za Ním - HOAX.SK - … Spam Na Zľavový Portál Kupujzalacnos.Online, Odosielateľ Je … hoax si môžete preložiť ako poplašnú správu, alebo zásadnú (no zároveň … Ako podporiť portál hoax.sk? Je možné pomôcť s jeho financovaním, alebo ho … Falošné Emaily Z Poštovej Banky Uvádzajú Chybne Postova Banking A.S - HOAX.SK - … time taos new mexico https://infieclouds.com

Hoaxy, vysvetlenie hoaxov, falošných správ a články venované …

Web12. apr 2024 · Top hoaxy: Zrušenie Mečiarových amnestií a protikorupčný pochod sú predzvesťou slovenského Majdanu. ... Dezinformácie Hoaxy Propaganda. Tento blog je spoločným výstupom aktivít Juraja Smatanu, kolektívu spolupracovníkov z facebookovej stránky Dezinformácie - Hoaxy – Propaganda a GLOBSEC Policy Institute. ... Web1. jún 2024 · Magnetické vpichy po vakcíne, hailujúci Raman Pratasevič, záhadné zdravotné problémy, aj úmrtie po očkovaní. Pozrime sa spolu na to naj z toho, čo sa urodilo na dezinformačnej scéne v mesiaci máj. Web16. júl 2024 · TOP 3 hoaxy za jún 2024. Umelo vytvorené tornádo v Čechách, falošné úmrtie po vakcíne, či tanky v Bratislave? Poďte sa s nami pozrieť na to naj, čo nám dezinformačná scéna priniesla v júni 2024. time taping of ivf

ÚNMS udelil výnimku testom na samotestovanie na KORONAVÍRUS

Category:HOAX.SK - internetové hoaxy, podvody a hrozby » HOAX

Tags:Top hoaxy

Top hoaxy

Najväčšie HOAXY a dezinformácie o KORONAVÍRUSE: Na toto

Web13. apr 2024 · BRATISLAVA – Hoaxy tu s nami sú od prvej vlny pandémie, kedy sa vo veľkom začali šíriť klamlivé informácie týkajúce sa koronavírusu, testovania, ale aj očkovania či protiepidemických opatrení. V súčasnosti sa však všetka pozornosť dezinformátorov presunula na vojnu na Ukrajine, keď vo veľkom šíria ruskú propagandu. Web13. apr 2024 · Musíme sa najprv uistiť, že nejde o hoax. Ak pošleme klamnú poplašnú správu ďalej, prispievame k jej šíreniu a uvádzame do pomykovoa aj našich známych. Keď posielame ďalej email a zvolíme len možnosť „poslať ďalej“, správa bude obsahovať všetky adresy z polí „komu“ a „kópia“.

Top hoaxy

Did you know?

Web6. jan 2024 · Facebooková stránka Hoaxy a podvody – Polícia SR vytvorila anketu s cieľom výberu TOP HOAXOV za rok 2024. Okrem 8 hoaxov udelili aj 11 špeciálnych cien. Dokopy sa ankety zúčastnilo 16 146 ľudí na Facebooku a 20 000 na Instagrame. Ako vyzerá finálny rebríček hoaxov? 1. VAKCÍNY A ÚČINKY 5G WebInternet sa stáva čoraz špinavejší, zákernejší a dezinformovanejší. Klamstvá, hoaxy, dezinformácie, sú šedou zónou, ktorá môže ľuďom reálne škodiť. Ozývajú sa preto hlasy, ktoré žiadajú väčšiu reguláciu a jasné pravidlá sociálnych sietí na Internete.

Web22. feb 2024 · Top hoaxy vo februári 2024 Dezinformácie Hoaxy Propaganda Február 2024 bol bohatý na hoaxy a dezinformácie, ktoré sa šírili naprieč slovenskými dezinformačnými portálmi a na sociálnych sieťach. Odoberať Radi čítate blogy? Aktivujte si pondelkový newsletter s piatimi najlepšími blogmi týždňa. Web2. nov 2024 · Ďalšie hoaxy o COVID -19. Vírus je iba politický nástroj a po voľbách magicky zmizne. Je to biologická zbraň, ktorú Čína vyrobila tak, aby poškodila Ameriku. Liečba existuje, len je tajná. Nemocnice dostávajú peniaze, aby umelo navyšovali počty nakazených ochorením Covid-19.

Web8. mar 2024 · Takéto falošné správy, hoaxy vznikajú z rôznych dôvodov, pričom najčastejší je ten, že niekto chce urobiť senzáciu a samozrejme na tom aj dobre zarobiť. Iné, takéto podvodné správy, vznikajú len preto, že sa niekto chce jednoducho iba zabaviť. Prinášame vám preto týchto 12 hoaxov, ktoré oklamali desaťtisíce ľudí. Web13. apr 2024 · Hoaxy a podvody Polícia bude vyvracať hoaxy a upozorňovať na podvody aj na Instagrame 15.08.2024 10:22 BRATISLAVA - Polícia bude vyvracať hoaxy a upozorňovať na podvody aj na sociálnej sieti Instagram. Účet polície môže nájsť verejnosť pod názvom Hoaxy a podvody - Polícia SR.

Web13. dec 2014 · Hoax č. 1: Tento status zaručí, že vaše fotky budú v bezpečí. Po tom, ako Facebook začiatkom decembra zmenil podmienky užívania, začali sa množiť statusy, v ktorých si užívatelia opätovne nárokovali práva na svoje fotky, videá a slové vyhlásenia.

Web22. dec 2024 · To NAJ z roku 2024: Najväčšie hoaxy a falošné správy tohto roku Falošné správy roka 2024 boli zábavne, hlúpe aj nebezpečné. Peter Strhan 22.12.2024, 13:28 30.09.2024, 13:00. ... TOP. Trending. PREMIUM. Práve sa deje. NAKA pri akcii Rota zaistila desiatky zbraní, výbušniny i strelivo. parish publick houseWeb30. nov 2024 · médiá a odborníci sú platení štátom alebo Pfizerom, bez vakcín by neboli nové mutácie a pandémia by už skončila. Väčšinou pritom išlo o klamstvá, prekrútené dáta či popieranie základných vedeckých poznatkov. Blahov status si vyslúžil viacero kritických reakcií, postupne rozporujúcich jednotlivé tvrdenia. parish publishing sermonsWeb9. apr 2024 · The Collapsing Face Mask Hoax. April 9, 2024 April 9, 2024 Reading Time: 5 minutes. ... The authors of this study have a range of medical science backgrounds, providing a broad perspective for the best results, and they declare no conflicts of interest. The article is comprehensive in its description of the study design, process, potential ... parishpublishing.orgWeb7. máj 2024 · 7.5.2024 08:05 Správy Top Hoaxy odporcov 5G v SR: Sledovať vás budú aj v spánku, vakcína má „nano operačný systém“ Zdroj: redakcia Martin Hodás Odoberať články autora Od konšpirátorov sme sa, žiaľ, nedozvedeli, ako taký nano operačný systém funguje. parish publishing stewardshipWeb16. dec 2024 · BRATISLAVA - Hoaxy a dezinformácie sa v súčasnosti zaoberajú najmä obrannej dohode s USA a pandémia koronavírusu tak išla do ústupu. Napriek tomu sa kde-tu objavia nejaké názory od popieračov pandémie a vakcíny, nie však v takom množstve, ako pred pár týždňami. parish public house aptos menuWeb2. mar 2024 · Aké hoaxy a propagandistické tvrdenia vysvetľujeme? 1. Falošné zdôvodnenia a ospravedlnenia pre štart vojny Ruská federácia bojuje na Ukrajine proti nacizmu. Denacifikácia Ukrajiny alebo Rusko ide poraziť banderovcov Ruská federácia na území Ukrajiny iba bráni svojich ľudí (Rusov). Ukrajina páchala genocídu v Donbase parish publishing llcWeb13. apr 2024 · Share —. An Arizona mother is warning other parents after she almost became the target of a kidnapping hoax that sounded all too real. Jennifer DeStefano said her experience began when she received a phone call from a number she didn't recognize. She wouldn't have picked up but she knew her 15-year-old daughter Briana was on a skiing … parish public library